Blue Monday op Shell De Somp

Shell deelt gratis ontbijt uit op Blue Monday

Op vrijwel alle tankstation-locaties aan de snelweg heeft Shell vanochtend (21december) gratis ontbijtjes uitgedeeld aan automobilisten. De oliemaatschappij was op het idee gekomen om de klanten een hart onder de riem te steken op de meest depressieve dag van het jaar: de zogeheten Blue Monday. De actie kon op veel bijval rekenen.


Team Shell De Somp zingt het eigen bakery lied op BlueMonday 2013. Inclusief stationsmanager Gerold die vanuit bed gratis Deli2go ontbijtjes uitdeelt, dansende sinaasappel, grote ontbijttafel voor klanten en discjockeys die dansmuziek draaien!

In totaal hebben 15.000 automobilisten het gratis ontbijtje van Deli2go mogen ontvangen. Daarnaast kregen ze nog een krantje aangeboden en was een bezoek aan de 2theloo toiletten geheel gratis. Een groot deel van Nederland start de dag in de auto; gemiddeld zitten 2,4 miljoen mensen in de ochtendspits achter het stuur. Het tankstation is dan de ideale locatie om een korte stop te maken. Niet alleen om de brandstoftank te vullen, maar ook om de dag te starten met een lekker ontbijt.
(bron: tankpro.nl)