De Langste Nacht

Tijdens de nacht van 9 op 10 november starten 32 equipes met hun Austin Healey voor de ‘De Langste Nacht’ van het jaar 2013.
Ons Shell station Warnsveld was die nacht langer open, als TC(tijdcontrole)-post.

Met behulp van bijna 70 vrijwilligers gingen de dappere dames en heren bestuurders proberen de finish te halen in Leeuwarden aan de Bonkevaart (waar ook de Elfstedentocht zijn finish heeft). De equipes konden onderweg wel wat steun gebruiken tijdens deze uitputtingsslag om het felbegeerde plaatje en de eer.

Onderweg naar Leeuwarden deden zij 14 TC’s aan, die worden bemand door vrijwilligers, elk jaar is het daar een gezellige happening (koffie, kampvuren, sterke verhalen en heel veel fotografen) kortom, heel veel sfeer.
[scrollGallery id=4]